Virtuozzo Hybrid Cloud, Yönetilen Hizmet Sağlayıcıların (Managed Service Providers) ve Bulut Hizmeti Sağlayıcılarının (Cloud Service Providers) her tür müşteriye uygun maliyetli ve modern bulut hizmetleri sunmasına olanak tanır. Hizmet sağlayıcıların ihtiyaçlarına göre uyarlanmış sınıfının en iyisi hiper birleşik altyapı çözümüne dayanan Virtuozzo Hybrid Cloud, dünya çapında birden fazla konumda IaaS, PaaS, LBaaS, S3 ve diğer bulut hizmetlerini sunar.

Virtuozzo Hybrid Infrastructure Avantajları

Virtuozzo Hybrid Infrastructure’ın en önemli avantajları aşağıdaki şekildedir:

1. Hazır bir çözümdür

Zamandan ve ek kaynaklardan tasarruf sağlayan, kullanıma hazır donanım ve yazılım çözümünü kullanarak yeni ve mevcut hizmetleri pazara sunma süresini iyileştirmenizi sağlar.

2. CapEx ve OpEx’i azaltır

Altyapı sağlama, izleme ve planlama süreçlerinizi, güvenliğinizi ve veri korumanızı otomatikleştirerek CapEx ve OpEx’i azaltır.

3. Toplam sahip olma maliyetini azaltır

Toplam sahip olma maliyetinizi düşürmenizi sağlayan iyileştirilmiş altyapı ölçeklenebilirliği sağlar.

4. Yüksek kullanılabilirlik sağlar

Sistemleri sunucu veya bileşen hatasından otomatik olarak kurtarmanıza olanak sağlayarak yüksek kullanılabilirlik sağlar.

5. Sunucu performansını artırır

Yüksek düzeyde ölçeklenebilir depolama ve sanallaştırma ile altyapı kaynaklarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza olanak tanır.

6. Basittir

BT operasyonlarının karmaşıklığını ortadan kaldırarak tüm operasyonları basitleştirmeyi amaçlar.

Virtuozzo Hybrid Infrastructure Teknolojik Özellikleri

  • Yüksek performanslı ve yüksek kullanılabilirlikli sanal makineler.
  • Modern bir uyarı sistemi ve kurumsal genel bakış panolarıyla yerleşik gelişmiş analitik ve izleme.
  • Tek bir sunucu veya disk üzerinde küçük adımlarla büyüyen kümeler için kolay ve sorunsuz ölçeklenebilirlik.
  • Dağıtılmış sanal anahtarlama teknolojisine dayalı VXLAN kapsülleme ile güvenli ve yalıtılmış Software Defined Networking.
  • Profesyonel hizmetlere ihtiyaç duymadan hızlı ve basit kurulum.
  • Yüksek performanslı sanallaştırma sürücülerinin otomatik kurulumuyla masaüstü ve sunucu sürümleri için tam Windows konuk desteği.
  • WHMCS ve CloudBlue APS gibi %100 uyumlu OpenStack API’leri aracılığıyla üçüncü taraf sistemlerle kapsamlı entegrasyon.
  • Hiper birleşik bilgi işlem, depolama ve ağ hizmetleri için tek yönetim konsolu.
  • Blok depolama (VM birimleri, iSCSI), dosya depolama (NFS) ve nesne depolama (S3) desteği ile herhangi bir donanım arızası durumunda veri yedekliliği.
  • Paylaşılan bir ortamda çalışan bağımsız uygulama örnekleri arasında güvenlik ve yalıtım sağlayan çok kiracılı mimari.

Virtuozzo Hybrid Infrastructure Çözümleri

Virtuozzo Hybrid Infrastructure ile sunulan çözümler aşağıdaki şekildedir:

1. Virtuozzo Hybrid Infrastructure

Servis sağlayıcılar için özel ve genel bulutu kapsar. Yüksek performanslı ve yüksek düzeyde kullanılabilir sanal makineler, uygulamalarınızı ve hizmetlerinizi korur. Düşük sahip olma maliyetiyle veri merkezinde geliri, çevikliği ve performansı artırır.

2. Virtuozzo Hybrid Cloud

Virtuozzo Hybrid Cloud, sınıfının en iyisi hiper birleşik altyapı (HCI) çözümü olan Virtuozzo Hybrid Infrastructure üzerine kurulmuştur. Virtuozzo Hybrid Infrastructure, hizmet sağlayıcılara, donanım kullanımını optimize eden, toplam sahip olma maliyetini düşüren ve yüksek sunucu performansı ve kullanılabilirliği sağlayan uygun maliyetli, yönetimi kolay hiper birleşik altyapı sağlar. Tasarım gereği güvenli olan Virtuozzo Hybrid Infrastructure, bilgi işlem, depolama ve ağ hizmetlerini gelişmiş analitik ve izleme ile donanımdan bağımsız tek bir çözümde birleştirir.

Fiyat giriş bariyeri düşük olan Virtuozzo Hybrid Cloud ile uygun maliyetli, güçlü ve kararlı sunucu alt yapısına sahip olabilirsiniz.

3. Virtuozzo Hybrid Server

Virtuozzo Hybrid Server; kapsayıcı sanallaştırma, KVM tabanlı sanal makineler, yazılım tanımlı depolamanın yanı sıra kurumsal özellikler ve üretim desteği içeren pazar lideri bir sanallaştırma çözümüdür. RHEL tabanlı bir Linux dağıtımı olan Virtuozzo Linux üzerinde çalışır. Virtuozzo Hybrid Server, dünyanın önde gelen barındırma hizmeti sağlayıcılarına, düşük toplam sahip olma maliyetiyle hedefli, rekabetçi hizmetler oluşturmak için kullanılan bir araç seti ile güç sağlar.

Tek bir çözümde yazılım tanımlı depolama ve yüksek yoğunluklu sanallaştırma ile maliyetleri düşürür ve daha fazla değer sunar. Kapsayıcıları, sanal makineleri ve yazılım tanımlı depolamayı birleştiren entegre bir çözüm avantajı sağlar.

Virtuozzo Hybrid Infrastructure hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuyorsanız, hemen linke tıklayarak bizimle iletişime geçin ve teknik destek ekibimiz tüm sorularınızı yanıtlasın.



    Benzer İçerikler

    Menü